Bud:

  • Всесвітньо відомий King of beers, BUD був вперше представлений Адольфусом Бушем ще у 1876 році. Відтоді й досі BUD вариться з дотриманням високих стандартів якості, незмінних з плином часу. BUD – це лагер в Американському стилі – середньої щільності, ароматний, з легкою гірчинкою. Зварений з вищого ґатунку ячмінного солоду та суміші кращих сортів хмелю, BUD називають іконою американських цінностей. 
  • Відтоді, як Адольфус Буш почав варити BUD у 1876 році, важливі 7 кроків збереглися такими ж, хоча технології вийшли на новий рівень. BUD вариться із добірного ячмінного солоду з унікальною технологією вирощування. Спеціально для BUD була розроблена оригінальна рецептура приготування солоду.
  • Ми варимо наш лагер з використанням свіжого рису – подрібненого, полірованого, добірного і миттєво звареного, щоб надати пиву легкий смак з пікантною гірчинкою. Це процес недешевий, але результат того вартий.
  • Пиво BUD в Україні вариться на Харківському заводі. Ми обираємо кращі зразки американських та європейських сортів хмелю, а добірний солод виготовляємо на вітчизняних солодовнях.
  • Вражаюче, але для виробництва однієї пляшки BUD використовується приблизно 30 мільйонів дріжджових клітин, що є прямими нащадками оригінальної культури, що використовують на заводі в Сент-Луїсі.
  • Наша лабораторія перевіряє якість води на відповідність стандартам. Зразки очищеної води регулярно стікаються з усіх країн світу в штаб-квартиру в США і ретельно тестуються пивоварами. 
  • BUD витримується в охолоджених цистернах протягом 21-го дня. Це невід’ємна частина створення чистого, освіжаючого, довершеного смаку BUD.
  • Пивовари “Анхойзер-Буш ІнБев” почали використовувати технологію витримки на букових стружках в 1876 році з метою покращення осадження дріжджів в процесі дозрівання пива BUD.
  • У середині XIX століття американці надавали перевагу міцному пиву, напоям сортів ель і більш легкому баварському пиву. Відчувши потребу у створенні зовсім нового смаку, Адольф Буш почав варити богемський лагер – більш світле, ніж баварське і відмінне від іншого традиційного пива. Його назвали Budweiser. В майбутньому це пиво увійде в історію як перший національний пивний бренд Америки.

Stella Artois:

  • Stella Artois – бельгійське пиво №1 у світі, історія якого почалася ще у далекому 1366 році.
  • Stella Artois вперше було зварене як різдвяне пиво у місті Льовен. «Stella» від  латинської мови означає «зірка», і Artois, це прізвище Себастьяна Артуа, засновника броварні.
  • Бельгійська пивоварна спадщина Stella Artois налічує понад 600 років пивоваріння.
  • Stella Artois знаменита своєю унікальною формою бокалу і вимогливим 9-ступінчатим ритуалом наливу.
  • Stella Artois незмінно вариться з використанням кращих натуральних інгредієнтів в традиціях пивоваріння високого класу.
  • Stella Artois це 4-ий найцінніший у світі пивний бренд, який продається в більш ніж 95 країнах світу.

Corona Extra:

  • Corona Extra мексиканське пиво №1 у світі.
  • Лідер в сегменті імпортного пива у більш ніж 180 країнах світу.
  • Corona Extra вперше було зварене у 1925 році на Cervecería Modelo в місті Мехіко.

Hoegaarden:

  • Згідно з історичними джерелами, перше біле пиво виявилося дуже кислим на смак. Тоді монахи Хугардена надумали додати до рецепт коріандр і апельсинову цедру з колонії Кюрасао. Так і народився всесвітньо відомий рецепт хугарденского пива.
  • Шестигранна форма стакану Hoegaarden і товстий зріз скла дозволяє зберігати пиво охолодженим. Товщина скла ізолює тепло рук, і пиво довше залишиться холодним. 
  • Батьківщиною «білого пива» є Хугарден, маленьке село у провінції Фламандський Брабант у Бельгії. Усе почалося приблизно в 1445 році з монахів, які жили в Хугардені та присвячували увесь вільний час молитвам та виробництву вина та пива.
  • Деякі вважають, що форма стакану з’явилася, коли в Хугардені не залишилося зайвих стаканів, і довелося використовувати банки для варення. У легенді йдеться про те, що мешканцям так сподобалося пити пиво з банок (можливо, тому, що залишки фруктів чудово поєднувалися із смаком пива), що вони вирішили залишити саме таку форму.
  • Сьогодні 9 з 10 келихів білого пива що продається в Бельгії - це біле пиво Хугарден.
  • Спеціальні інгредієнти Hoegaarden - цедра Кюрасао, насіння коріандру і високоякісна пшениця
  • Hoegaarden має багатогранний унікальний смак: м'який, легкий, з нотками прянощів і цитрусових та ледь помітною хмільною гірчинкою.
  • Апельсин Кюрасао - рідкісний фрукт, що росте на о. Кюрасао (південь Карибського моря) та має дивовижно ароматну цедру.
  • Пшеничне пиво містить велику кількість дріжжів, є джерелом вітаміну В та хрому. Достовірні факти свідчать про те, що у XVII-XVIII столітті лікарі прописували пшеничне пиво людям, які страждали на авітаміноз. 

Leffe:

  • 1152 рік - заснування абатства Notre-Dame de Leffe.
  • Перша згадка про пивоварню Leffe відноситься до 1240 року. Ми пишаємося такою давньою історією пивоваріння нашої компанії!
  • Leffe - бельгійське монастирське пиво: процес його виробництва збережений без змін до теперішнього часу та досі контролюється монахами.
  • У Середньовіччя абатства варили пиво із санітарних міркувань. Пиво допомагало боротися з тифом та іншими небезпечними епідеміями, що передавалися через заражену воду. Процес стерилізації, що ви користувався під час варки пива, рятував від зараження бактерією Salmonella Typhi.
  • Пивом Leffe насолоджуються в понад 70 країнах по всьому світу.

Staropramen:

  • Staropramen празьке пиво №1 у світі.
  • Staropramen – традиційне доповнення до смачної страви. Staropramen чудово поєднується з будь-якими м`ясними та рибними стравами, духмяною піцою, різноманітними сирами та бургерами. 
  • Staropramen виготовляється з 1869 розу з використанням відбірного ячменю та чеського хмелю.
  • Історія пива Staropramen почалася у 1869 році у Празі, коли технолог Густав Нобак разом з іншими підприємцями Праги заснували пивоварню Staropramen.
  • 1869 - Перша партія Staropramen була урочисто зварена пивоваром Павелом Квайзером.
  • 1880 - Пивоварню Staropramen відвідав Франц Йосиф I та сказав «Добре пиво! Добре».
  • 1953 - Завод Staropramen почав варити пиво на експорт: дистрибуція пива почалася в Австрії, Німеччині та Швейцарії, США.
  • 1977 - вперше в світі було зварено напівтемне пиво - Staropramen Granat.
  • 1992 - Staropramen був першим заводом, на якому замінили тару для розливного пива на діжки сучасного кегового типу.
  • Рік випуску 1996 - підприємство Staropramen стає одним з найбільших виробників пива у Східній Європі.
  • Staropramen представлений у 36 країнах світу в 7 різних видах.

Becks:

  • Beck's - на першому місці з експорту в Німеччині, продається у 120 країнах світу.
  • З 1873 року бренд асоціюється з інноваціями та незалежністю. 
  • До сьогодні, хміль, що використовують при варці Beck`s поставляється з регіону Hallertau.
  • Кожна пляшка Beck`s вариться у відповідності з безкомпромісним німецьким Законом про чистоту пива Reinheitsgebot вже понад 140 років. Згідно цього Закону пиво вариться з чотирьох основних природних інгредієнтів: хміль, солод, дріжжі, вода.

Lowenbrau:

  • 1383 - У Мюнхені побудована пивоварня Löwenbräu, від якої пішла назва бренду.
  • Löwenbräu - офіційне пиво «Октоберфест» c початку проведення фестивалю в 1810 році.
  • Löwenbräu - класичне німецьке пиво, один з найстаріших пивних брендів з Баварії.
  • 1863 - Löwenbräu став найбільшим пивоварним заводом в Мюнхені.
  • В кінці XIX століття Löwenbräu займає лідируючі позиції серед європейських пивоварень.

Franziskaner:

  • 1363 - Найстаріша приватна броварня Мюнхена Franziskaner відкрила свої двері.
  • Franziskaner вариться згідно Закону про чистоту пива 1516 року із відбірних інгредієнтів.
  • 1872 - Franziskaner був вперше представлений на «Octoberfest».
  • 1935 - Зображення францисканця стало друкуватися на етикетці, яку розробив художник Ладвіг Хохлвеін.

Чернігівське:

  • Історія Чернігівське починається у 1988 році, коли місто Чернігів готувалося до святкування 1300-річчя. Марка з’явилася в результаті багатомісячної роботи, проведеної колективом Чернігівської пивоварного заводу «Десна». В основі успіху - складна та унікальна рецептура нового пива, яке назвали на честь міста-іменинника - "Чернігівське".
  • Чернігівське - перше та єдине в Україні пиво, яке пройшло екологічну сертифікацію згідно ISO 14024 та отримало міжнародний сертифікат № UA 08.002.394 Центру екологічної сертифікації та маркування ВГО «Жива планета», що визнаний в 27 сертифікаційних системах 60 країн світу. 
  • Чернігівське — лідер в портфелі компанії «САН ІнБев Україна». 
  • Чернігівське – пиво №1 в Україні за обсягами продажів, яке має найбільшу динаміку розвитку.
  • «Чернігівське Біле» - пиво №1 в сегменті нефільтрованого пива в Україні.
  • «Чернігівське Світле» та «Чернігівське Біле» нагороджені золотими медалями за високу якість світлого пива на XVIII Міжнародному конкурсі пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного, організованого АТ «УКРПИВО».
  • «Чернігівське Міцне» визнано споживачами найсмачнішим пивом України в категорії міцного пива.
  • «Чернігівське» - найбільш соціально-відповідальний бренд серед конкурентів. У 2015 році проводиться масштабна Програма «Будуймо ЕКО Україну разом». На реалізацію 10 найкращих ЕКО Проектів України з продажів «Чернігівське» було спрямовано 1 354 360грн.
  • «Чернігівське» - бренд №1 у футболі. З 2008 року Чернігівське  підтримує національну збірну України з футболу.
  • У 2010 році Чернігівське отримало почесний титул спонсора Чемпіонату світу з футболу ФІФА 2010.
  • У 2014 році Чернігівське виступило офіційним пивом Чемпіонату світу з футболу ФІФА 2014.

Rogan:

  • Слово «Рогань» (за наголосом на другий склад) походить з тих часів, коли на території однойменного житлового масиву у Харкові була рівнина, що переходила до гирла річки. У цих місцях водилося багато оленів-рогачів. При заселенні цієї території люди назвали її «Рогань». Сьогодні харків’янам добре відомі місцевість Рогань, вулиця Роганська та річка Роганка.